Alla inlägg den 6 april 2008

Av Tina - 6 april 2008 20:03


Varför ligger jag alltid i slutet av veckan när jag ska göra tankekortet? Här är mitt bidrag till tanken för vecka 14 från Må Bra med Skaparlusten: "Så ett frö idag, blomma resten av livet!" Interesting thought!


Annars har det varit en rätt så trist söndag. Ville scrappa ungefär hela tiden, men var tvungen att städa och laga mat och stryka tvätt istället. Har i alla fall ägnat mig åt att fundera på upplägget på aprils utmaning på Svensk scrapbooking (se länken i listan) och tror att jag kommit upp med en idé. Spännande med svartvitt foto och färgsprakande papper! Älskar dessa utmaningar, de får mig att utvecklas och tänka i lite nya banor.


Imorgon ska jag ta mig in till stan och se om de har några kläder som kan passa min gamla kropp :-) Vet inte vad man ska ha på sig längre. Det är så himla svårt i min ålder att inte se ut som en wannabe tonåring eller som en tant heller. Jag behöver en personal shopper som kan guida mig, men det skulle nog bli så dyrt att det inte skulle finnas några pengar kvar till vare sig kläder eller scrap-grejer (hemska tanke!).


Ovido - Quiz & Flashcards